40
15
25
4
20
29
50
5
18
6

Oude meesters

Altijd al een oude meester aan uw muur willen hebben? Dit kan werkelijkheid worden met een mooie kunst reproductie van de Oude Meesters op fabric art. In onze uitgebreide collectie vindt u al uw favoriete prints, los te bestellen of inclusief frame en akoestisch materiaal. Onze wanddecoratie is in verschillende formaten te bestellen en voorzien van hoge kwaliteit. 

Lees meer
83 producten

Fabric art

Onze meesterwerken worden geprint op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en heel makkelijk te reinigen. Wanneer uw print vuil is kunt u deze namelijk gewoon uitwassen in de wasmachine. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen. Het grote voordeel hieraan is dat de print later te verwisselen is. Bent u de Nachtwacht zat en wilt u nu liever het Melkmeisje aan de muur? Bestel alleen het doek en verwissel de print in het frame. 

 

Frames in verschillende kleuren

Onze frames zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en zilver. Het frame is 27mm dik en dit geeft het effect dat uw kunstwerk als het ware aan de muur zweeft. 

 

Akoestisch vilt om galm te verminderen

Wanneer u last heeft van galmende ruimtes of geluidshinder kunt u kiezen voor de extra accessoires Akoestisch vilt. Dit speciale vilt haalt de galm uit uw huis en is geluiddempend. Het materiaal kunt u bij uw nieuwe print inclusief frame bij bestellen. 

40
15
25
4
20
29
50
5
18
6

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor de nieuwste prints!